About


ЕКИП:

Здравейте!

Аз съм Кари на 20 години от град Варна. В момента уча в  Икономическия университет, II курс, специалност Бизнес информационни системи.

Интересувам се от Азия от около 10 години, но от 2 години следя ежедневно “халю вълната” в Корея. Много хора ме питат защо харесвам Азия и по-точно защо Корея. Винаги се затруднявам да им отговоря, защото както вече споменах от малка харесвам азиатските страни, все нещо ме е влече натам. Може би, защото културата и живота им като цяло е непознат за нас и доста по-различен.

Други интереси:

фотография

музика

рисуване

чужди езици

баскетбол и волейбол

обичам да гледам футбол и F1

Facebook: 

http://www.facebook.com/hisichan

http://www.facebook.com/C.N.Blue.BG

Twitter:

http://twitter.com/#!/hisi_chan

Youtube channel:

http://www.youtube.com/user/hisichan19

Когато ми поставиха задачата да създадем личен блог, изобщо не се чудих с какво ще е свързан. Реших да е за всичко свързано с Корея, а не само с музиката или определена група или актьор. Тъй като темата е прекалено обширна, развитието на блога ще се забави, но благодарение на няколко мои приятели, които също харесват “страната на утренната свежест” ще се постарая блога да се позапълни с интересни теми в най-скоро време.

Файтинг!

————–

Здравейте ^^

Аз съм Крис на 24 ㅠ.ㅠ и съм от Карлово, но сега живея в София. Опитвам се да завърша Строителство на сгради и съоражения във ВСУ Любен Каравелов.

Интересувам се от Азия от доста време. В началото бяха аниметата и мангата и все още си следя Японските неща, но в един момент всичко се обърна към Корея ^^. Когато някой ме попита „Защо?” отговорът ми е „ А защо обичаш майка си?” – Любовта е нещо което се изживава, чувства, тя не се описва с думи.

 Други интереси:

Рисуване

Всякакви видове арт ㅋㅋㅋ

Музика

Да се запознавам с нови хорица о.О

 Facebook:

http://www.facebook.com/krisibg

http://www.facebook.com/Korea.from.Bulgaria.with.LOVE

 Twitter:

http://twitter.com/#!/KrisBG

Youtube channel:

http://www.youtube.com/user/bibkro

Naver blog:

http://blog.naver.com/kris_bg

 Deviantart:

http://soshinaai.deviantart.com/

Кари ми спомена, че след като приключи учебната цел на блог-а иска да го доразвие и така се включих и аз ^^. Надявам се да сме полезни и да се справим ^^.화이팅!

Leave a comment

  • wordpress stats